BrinkBerichten nr. 36

 

logo

BrinkBerichten

Wekelijkse nieuwsbrief
van de G.J. van den Brinkschool

 

Jaargang 2018 - 2019, nr. 36 / 13-06-2019
 


Agenda ALV 19 juni

In de bijlage treft u de agenda aan voor de algemene ledenvergadering op woensdag 19 juni 2019,  20.00 uur. U bent van harte welkom!


Klassenverdeling schooljaar 2019-2020

De verdeling van leraren voor het volgend schooljaar is als volgt:

groep 1/2A:  juf Cristel en juf Astrid

groep 1/2B: juf Ans en juf Marja

groep 1/2C: juf Hanneke en juf Dianne

groep 3: juf Diana en juf Sophie

groep 4: juf Marianne en juf Maaike

groep 5: juf Susanne en één dag juf Gonny

groep 6: meester Jaap en één dag juf Gonny

groep 7: juf Elsemiek en meester Ron

groep 8: meester Guido en één dag juf Gonny

groep 5-8: juf Katinka en juf ElsSponsorloop vrijdag 28 juni

De leerlingenraad heeft gisteren aan alle kinderen een sponsorkaart en een brief voor de ouders uitgedeeld. Beide vindt u ook in de bijlage.
Als school ondersteunen wij deze actie van de leerlingenraad.
De opbrengst van de sponsorloop gaat naar de Stichting Energy4All, een stichting die onderzoek ondersteunt voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Het idee voor de sponsorloop is vanuit de leerlingenraad gekomen omdat één van de leerlingen uit de leerlingenraad deze energiestofwisselingsziekte heeft.
De kleuters gaan rondjes lopen op het grote schoolplein, de leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 gaan rondjes lopen op een grasveld naast Het Depot, per twee groepen tegelijk. Wij laten u nog het tijdstip weten waarop de groepen 3 en 4 gaan lopen (daarna de groepen 5 en 6 en tenslotte de groepen 7 en 8). Uw kind is uiteraard niet verplicht om een bedrag op te halen, maar wij willen graag met alle kinderen gaan lopen en door middel van deze sponsorloop de energiestofwisselingsziekte onder de aandacht brengen.


 


Avond4daagse

Heeft u zich al opgegeven voor de avondvierdaagse?  De leden van de activiteitencommissie zorgen iedere avond voor een versnapering en rustmoment halverwege de route.
 

Volleybaltoernooi

Afgelopen zaterdag hebben onze volleyballers deelgenomen aan de landelijke finale van het schoolvolleybaltoernooi.
En onder bezielende leiding van Lysbeth (coach) en Sandra (spelbegeleider) en Fenna + Melle bij de scoreborden zijn ze 5e van Nederland geworden. Kijk ze eens blij zijn!! Wij zijn trots op jullie!


 


Eindfeest  donderdag 11 juli 2019, 15.45 - 19.00 uur

Het thema dit jaar is: ‘Reis rond de wereld’, een middag vol sport, spel en gezelligheid. De activiteitencommissie heeft samen met twee leraren weer veel voorwerk verricht! In de bijlage leest u meer informatie over het eindfeest.

Vrijdag 12 juli mogen de kinderen vanwege het eindfeest om 9.00 uur naar school!
 


Schoolkamp groep 8

De leerlingen uit groep 8 zijn gisteren uitgezwaaid door alle leerlingen, op de fiets vertrokken naar het schoolkamp in Overasselt. Onderweg kregen ze een fikse regenbui maar dat mocht de pret niet drukken. Inmiddels is het mooi weer en hebben ze al leuke activiteiten gedaan. Vrijdagmiddag 14 juni komen ze weer terug op school.


Traktatie idee

Wauw, dit is een leuk idee! Bedankt Jens, (groep 3) voor deze originele traktatie.


 
--
www.brinkschool.nl | Contact
Bijlagen
agenda_alv.pdf
eindfeest.pdf
energie4all.pdf