BrinkBerichten nr. 38

 

logo

BrinkBerichten

Wekelijkse nieuwsbrief
van de G.J. van den Brinkschool

 

Jaargang 2018 - 2019, nr. 38 / 27-06-2019
 

Vacature in de medezeggenschapsraad

Wie wil onze medezeggenschapsraad komen versterken? 
Wie denkt graag beleidsmatig mee? 
Volgend schooljaar is er een vacature in de medezeggenschapsraad.  De MR bestaat uit drie ouders en drie personeelsleden. Het kost je 6 avonden per jaar en is interessant  om te doen! Op de foto zie je ons om het planbord staan om zo te controleren of de geplande activiteiten ook daadwerkelijk uitgevoerd zijn. Naast een controlefunctie is belangrijkste taak van de MR het geven van advies en verlenen van instemming bij een beleidsverandering.


Waterfeest vrijdagmiddag

Vrijdagmiddag 28 juni wordt, onder schooltijd, een spetterend ‘waterfeest’ georganiseerd!  We rollen alle brandslangen uit en kinderen mogen badkleding en een handdoek meenemen naar school.
Waterpistolen, waterballonnen en opblaasbadjes zijn ook welkom. 

Heerlijk buiten

De kleuters hebben volop gebruik kunnen maken van de nieuwe buitenkraan. Die komt ook van pas tijdens het waterfeest. Water en zand, wat wil je nog meer? 


Sponsorloop woensdag 3 juli

De sponsorloop is vanwege de warmte verplaatst van vrijdag 28 juni naar woensdag 3 juli. 

Dezelfde tijden worden aangehouden:
-10.00 uur: groepen 1/2A, 1/2B, 1/2C  op het grote plein. 

-10.00 uur: de groepen 3 en 4 lopen naar het grasveldje naast het Depot. Het hardlopen is van 10.15 uur - 10.30 uur. 

 -11.00 uur:  de groepen 5 en 6 lopen naar het grasveldje naast het Depot. Het hardlopen is van 11.15 uur - 11.30 uur. 

-12.00 uur: de groepen 7 en 8 lopen naar het grasveldje naast het Depot. Het hardlopen is van 12.15 uur - 12.30 uur. 

U bent van harte uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen.

Hoe gaat het met het geld?
De kinderen hoeven niet langs de deuren. Binnen de familie sponsoren zoeken is genoeg. De kinderen leveren uiterlijk vrijdag 5 juli de sponsorkaart en het contante geld in bij de leerkracht. Als u niet wilt dat uw kind met contant geld naar school gaat, dan kunt u ook een bedrag storten op het banknummer van de school, Wageningse Schoolvereniging NL70INGB0000856240 onder vermelding van ‘sponsorloop’. 


Groep ouders en leerlingen zondagmiddag samen

Wat een leuk initiatief van enkele ouders van groep 5 om op een zondagmiddag bij elkaar te komen. Dat kan op school, maar bij mooi weer in het Arboretum. Ieder schooljaar komen de meeste groepen als ouders en leerlingen één keer bij elkaar. Vanuit school wordt dit gestimuleerd, want als ouders als groep elkaar een beetje kennen heeft dit een positief effect op de leerlingen. 

Avond4daagse

Heel veel leerlingen hebben meegelopen met de Avond4daagse! Tijdens de laatste twee dagen was het prachtig weer. Wandelen is leuk om te doen en helemaal als je halverwege iets lekkers van de activiteitencommissie krijgt. Voor ruim 70 lopers stond water en iets lekkers klaar! Bedankt activiteitencommissie! Wandelaars: gefeliciteerd met jullie prestatie!!


 
--
www.brinkschool.nl | Contact