BrinkBerichten nr. 30

 

logo

BrinkBerichten

Wekelijkse nieuwsbrief
van de G.J. van den Brinkschool

 

Jaargang 2019 - 20206, nr. 30 / 23-04-2020
 

Vanaf 11 mei gedeeltelijk weer open!

Het kabinet heeft eergisteren, 21 april 2020, bekend gemaakt dat de basisscholen vanaf 11 mei 2020 gedeeltelijk opengaan. In de week vóór 20 mei komt er een nieuw beslismoment. U heeft gisteren een brief ontvangen waarin aangekondigd wordt wij donderdag 30 april laten weten in welke vorm de G.J. van den Brinkschool opengaat, met daarbij zoveel mogelijk details over  onder andere de indeling van de kinderen en de hygiënemaatregelen. Indien nodig ontvangt u donderdag 7 mei een aanvullend bericht. 
Het is in ieder geval prachtig om de kinderen na de meivakantie weer op school te kunnen begroeten!

Meesters- en juffendag 2020

Vandaag stond de meesters- en juffendag gepland. Wat was het een verrassing voor de meesters en juffen om te zien dat de ouders de meesters en juffen in het zonnetje gezet hebben. Wat een leuke idee van de klassenouders en de activiteitencommissie. Erg leuk! en reuze bedankt! Dit doet ons allen goed. 

Verjaardagskaarten tijdens het afstandsonderwijs

Je zult maar jarig zijn als de school gesloten is.  Om het leed een beetje te verzachten hebben de meesters en de juffen ervoor gezorgd dat de jarigen een verjaardagskaart thuisgestuurd krijgen. Dezelfde kaart die de kinderen normaal gesproken op school ontvangen maar dan in iets aangepaste vorm.

Koningsdag maandag 27 april 2020

Koningsdag 2020 is door de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen dit jaar uitgeroepen tot Woningsdag, omdat deze dag thuis gevierd wordt. Hier een link naar een  Koningsspelenmedley van Kinderen voor Kinderen.
 

Meivakantie 2020

In de meivakantie (maandag 27 april t/m vrijdag 8 mei) wordt er geen afstandsonderwijs gegeven en is er geen noodopvang op school.  Wij wensen iedereen een fijne lesvrije periode toe.
 
--
www.brinkschool.nl | Contact