Een leuk onderdeel van een verjaardag is dat een kind mag trakteren op school nadat het is toegezongen door de hele klas. Kinderen mogen hun hele klas trakteren. De leerlingen zetten de traktaties voor het team op de bar in de keuken. Zij krijgen een mooie kaart met alle handtekeningen van de leerkrachten.

Traktaties: De school wil goed zorgen voor de gezondheid van de leerlingen. Wij verzoeken de ouders om gezonde traktaties te laten uitdelen door hun leerlingen. Regelmatig worden er in de BB suggesties voor een  gezonde traktatie inspiratie gegeven. Een gezond tussendoortje heeft de voorkeur van de school. Kijk voor inspiratie op: www.gezondtrakteren.nl.  Echter,zolang de Coronaregels van kracht zijn mag uw kind alleen op verpakt voedsel trakteren.