AliceDag allemaal! Mijn naam is Alice Haak.  U kunt me elke dag op school aantreffen, behalve op vrijdag. De Brinkschool is een school met veel warmte, gedegen goed onderwijs en een fijn stabiel team dat vernieuwend werkt en oog heeft voor het talent en creativiteit van kinderen. Samen met het team en de ouders bouw ik als directeur-bestuurder verder aan onze prachtige onafhankelijke school!
 
  ron

Dag allemaal! Mijn naam is Ron de Groot.
In mijn werk als Intern Leerlingbegeleider hanteer ik het motto “zien zonder oordelen”. Naast mijn werk als intern begeleider werk ik tijdelijk twee dagen in groep 8, samen met Guido.   Ook ben ik lid van het managementteam.

  Foto LK Ans Wolfert 2014Wij, Ans Wolfert en Astrid van Engel, zijn samen de leraren in groep 1/2B. Ik (Ans) werk op maandag, dinsdag en woensdag om en om. 
Ik (Astrid wastriderk op woensdag om en om en donderdag en vrijdag. Daarnaast ben ik vertrouwenscontactpersoon voor de leerlingen bij ons op school.
 

Hallo, ik ben Pauline Wijngaard en sinds dit schooljaar (2021-2022) werk ik in groep 1/2A met de allerliefste kleuters  :-)

 

 

 

 
hanneke dianne Ik ben Hanneke Peeters en ik werk met veel plezier iedere maandag en dinsdag  samen met Dianne in groep 1/2 C. 
Mijn naam is Dianne Smit en ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf 2001 werk ik met ontzettend veel plezier op onze school. Misschien wel de beste school van Wageningen?
 

sophieMijn naam is Cristel Aerns. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag in groep 3. En ik ben Sophie van Dorland, ik werk op donderdag en vrijdag. Samen doen wij ons uiterste besCristelt om de kinderen een fantastisch schooljaar te bezorgen!

  susanneIk ben Susanne Hutten, leerkracht van groep 5 en lid van het managentteam. Ik sta de hele week voor de groep. Eén dag of dagdeel per week werk ik buiten de klas aan andere taken voor de school. Ook ben ik de rekenspecialist van onze school.
   
 
Hallo, ik ben Marianne Peerbolte en werk vanaf maart 2015 op de school. Op de maandagen, dinsdag en woensdag  sta ik voor groep 4 .
Mijn naam is Maaike Zuidema. Ik geef op donderdag en vrijdag les aan groep 4.
 Marianne Maaike
 
                                                      
  Hallo, ik ben Els Jacobi. Ik geniet, sinds september 2019, elke dag van het lesgeven aan de (hoogbegaafde) leerlingen uit groep 5-8.
      
 Els J         Tom
Hallo mijn naam is Tom Witjes. Samen met Els geef ik les aan groep 5-8; ik werk op maandag en dinsdag.      
 
 
 
Hallo mijn naam is Irene van der Glas. Met veel plezier werk ik sinds februari 2021 in groep 6 op deze leuke school! 
 
 
 
 
elsemiekMijn naam is Elsemiek van der Laan. Sinds augustus 2016 werk ik op de G.J. van den Brinkschool in groep 7. Ik ben de duo-partner van Jaap en ben er op maandag en vrijdag. Op donderdagochtend geef ik les aan de plusstroomleerlingen uit de bovenbouw.
 
 Foto LK Jaap
Even weg geweest, maar weer terug op de Brinkschool in groep 7. Ik ben Jaap Stroband en werk samen met Elsemiek in groep 7 
 

guido

Als je een heeeeel lange man ziet, dan is de kans groot dat ik dat ben. Mijn naam is Guido van Lonkhuijzen.  Samen met Ron geef ik les aan groep 8 en kom dagelijks vanuit Bennekom op de fiets. Net als Susanne en Ron ben ik lid van het managementteam. Daarnaast ben ik de taalspecialist van onze school.

 

 

   
  nicolemariskaHoi, ik ben Mariska Stap en ik ben de Nicole van der Mark. Wij zijn beiden de leraarondersteuners op onze school. Wij ondersteunen de leraren door individueel en met kleine groepjes te werken, in maar ook buiten de klas.  Wij werken allebei fulltime.
  nellie

Hallo, mijn naam is Nellie Baauw. Ik ben de klassenassistent in de groepen 1 en 2. En verder doe ik als algemene assistent nog heel veel andere dingen op school. Je kunt me vinden in het kamertje naast de keuken dat ik deel met  Nynke, de andere onderwijsassisstent. 

 

 

                                                             

  

 .Nynke

Dag allemaal, mijn naam is Nynke Schets. 
Sinds september 2020 ben ik de onderwijsassistent van de groepen 3 en 4. Dit schooljaar,  2021-2022 werk ik bijna fulltime (op de vrijdagmiddag na) op onze school.                                                                                                                     

 

 

 

  marlonMijn naam is Marlon Huijbers. Ik ben de administrateur. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zit ik in het administratiekantoor bij de hoofdingang. U kunt me per mail bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Hallo, ik ben de nieuwe gymdocent Kjille Kemperman. Dit schooljaar, 2021-2022, geef ik op dinsdag en donderdag de gymlessen op sportcomplex Het Binnenveld. Op woensdag geef ik extra bewegingslessen aan zoveel mogelijk (halve) groepen op school. 

 

 

 

  jipHallo allemaal! Mijn naam is Jip Terpstra en ik ben de techniekleraar. Op dinsdag en donderdag  ben ik in het technieklokaal te vinden. Daar doe ik allemaal geweldig leuke dingen rond techniek met de kinderen van de groepen 3 t/m 8. Als ik niet op school ben bestaat de kans dat je me ergens met mijn honden en schapen tegenkomt!

logo