AliceAlice Haak. Sinds januari 2016 ben ik op de G.J. van den Brinkschool de directeur. U kunt me elke dag op school aantreffen, behalve op vrijdag. De Brinkschool is een school met veel warmte en gedegen goed onderwijs en met veel ruimte voor talent, techniek en creativiteit. Samen met het team en de ouders bouw ik verder aan onze prachtige onafhankelijke school!
 
  ron

Dag allemaal! Mijn naam is Ron de Groot.
In mijn werk als Intern Leerlingbegeleider hanteer ik het motto “zien zonder oordelen”. Mijn weektaak bestaat uit drie dagen Intern Begeleider en twee dagen les geven aan groep 7. Ook ben ik lid van het managementteam.

  Foto LK Ans Wolfert 2014marjaWij, Ans Wolfert en Marja Melger, zijn samen de leraren in groep 1/2B. Ik (Ans) werk op maandag, dinsdag en woensdag om en om. 
Ik (Marja) werk op woensdag om en om en donderdag en vrijdag. Daarnaast ben ik vertrouwenscontactpersoon voor de leerlingen bij ons op school.
  astridCristel

Hallo, ik ben Cristel Aerns en werk op maandag, dinsdag en woensdag. Samen met Astrid geef ik les aan de kleuters in groep 1/2A.
Hallo, ik ben Astrid van Engel en geef de kleuters les op donderdag en vrijdag.

 
hanneke dianne Ik ben Hanneke Peeters en ik werk met veel plezier iedere maandag en dinsdag  samen met Dianne in groep 1/2 C. 
Mijn naam is Dianne Smit en ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf 2001 werk ik met ontzettend veel plezier op onze school. Misschien wel de beste school van Wageningen?
 

sophieFoto LK Lilibeth Korthof 2014Mijn naam is Diana van der Sommen. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag in groep 3. En ik ben Sophie van Dorland, ik werk op donderdag en vrijdag. Samen doen wij ons uiterste best om de kinderen een fantastisch schooljaar te bezorgen!

  susanneIk ben Susanne Hutten, leerkracht van groep 5 en lid van het managentteam. Ik sta de hele week voor de groep. Eén dag of dagdeel per week werk ik buiten de klas aan andere taken voor de school. Ook ben ik de rekenspecialist van onze school.
   
 
marianneHallo, ik ben Marianne Peerbolte en werk vanaf maart 2015 op de school. Op de maandagen, dinsdag en woensdag  sta ik voor groep 4 .
Mijn naam is Maaike Zuidema. Ik geef op donderdag en vrijdag les aan groep 4.
 Marianne Maaike
 
                                                      
  Hallo, ik ben Els Jacobi. Ik geniet, sinds september 2019, elke dag van het lesgeven aan de (hoogbegaafde) leerlingen uit groep 5-8.
 Els         Katinka Miijn naam is Katinka Thomasse. Ik ben de duo-partner van Els en werk met veel plezier op maandag en dinsdag in deze groep                   
 
 
 
 
  jaapMijn naam is Jaap Stroband. Sinds 2001 werk ik op de G.J. van den Brinkschool. Op dit moment ben ik de meester van groep 6. Eén van mijn hobby’s is computeren. Ook op school probeer ik, als ICT- er, ervoor te zorgen dat de computers en de digitale schoolborden het blijven doen. 
 
ron elsemiekMijn naam is Elsemiek van der Laan. Sinds augustus 2016 werk ik op de G.J. van den Brinkschool in groep 7. Ik ben de duo-partner van Ron en ben er op maandag, dinsdag en woensdag.
Hallo, ik ben Ron de Groot. Ik werk in groep 7 op woensdag en donderdag. Deze groep draai ik samen met Elsemiek.
 

guido

Als je een heeeeel lange man ziet, dan is de kans groot dat ik dat ben. Mijn naam is Guido van Lonkhuijzen. Ik ben de meester van groep 8 en kom dagelijks vanuit Ede op de fiets. Net als Susanne, Ron en Jaap ben ik lid van het managementteam. Daarnaast ben ik de taalspecialist van onze school.

 

 
gonnyMijn naam is Gonny Touw. Ik werk drie dagen op deze mooie school. Dit schooljaar geef ik op woensdag les aan groep 8, bijna alle donderdagen aan groep 6 en bijna alle vrijdagen
aan groep 5.
  nicolemariskaHoi, ik ben Mariska Stap en ik ben de Nicole van der Mark. Wij zijn beiden de leraarondersteuners op onze school. Wij ondersteunen de leraren door individueel en met kleine groepjes te werken, in maar ook buiten de klas.  Wij werken beiden zo goed als fulltime.
  nellie

Hallo, mijn naam is Nellie Baauw. Ik ondersteun de leerkrachten in groep 1-2 met allerlei klussen en verder doe ik als algemene assistent nog heel veel andere dingen op school. Je kunt me vinden in de administratieruimte die ik deel met Marlon.

  marlonMijn naam is Marlon Huijbers. Ik ben de administrateur. Op dinsdag, woensdag en donderdag zit ik in het kamertje naast de ingang van de kleuterafdeling.
 

P1120607 1

 Wij zijn Michiel, Jeanne, Minke en Marieke, de vakdocenten bewegingsonderwijs van de school. Op dinsdag geven Minke en Marieke de bovenbouw en de  onderbouw groepen gymles en op de donderdag geven Michiel en Jeanne de midden en onderbouw groepen gym. Je kunt ons daarom niet vinden op de school  maar in 1 van de zalen of buiten op de velden van het nieuwe sportcomplex van KV Wageningen, bij het Binnenveld.

  jipHallo allemaal! Mijn naam is Jip Terpstra en ik ben de techniekleraar. Op dinsdag en donderdag  ben ik in het technieklokaal te vinden. Daar doe ik allemaal geweldig leuke dingen rond techniek met de kinderen van de groepen 3 t/m 8. Als ik niet op school ben bestaat de kans dat je me ergens met mijn honden en schapen tegenkomt!

logo